Gratis reparatie via uw verzekering

Wist u dat… de kans groot is dat de schade aan uw smartphone of tablet te declareren is bij uw verzekering? Wanneer u uw toestel bij Repair A Phone laat repareren, ontvangt u bij het afhalen een gespecificeerde factuur. Deze factuur kunt u vervolgens declareren bij uw verzekeraar. Hieronder vindt u welke verzekering uw schade mogelijk dekt:

Via uw inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering tegen schade aan uw inboedel. Bij de meeste inboedelverzekeringen is er sprake van een eigen risico. Dat gedeelte van de schade moet u zelf betalen, maar het restbedrag krijgt u vergoed. Wanneer u een allrisk inboedelverzekering heeft, wordt alle schade aan uw smartphone of tablet vergoed tegen elk buitenkomend onheil. Heeft u dus een inboedelverzekering, dan is het dus zeker de moeite waard om uit te zoeken of de schade aan uw toestel vergoed wordt.

Via uw reisverzekering

Gaat u op reis of bent u onlangs op reis geweest? Dan is de kans groot dat u een reisverzekering heeft afgesloten. Een reisverzekering dekt schades die opgelopen worden tijdens reizen. De verzekering kent een secundaire dekking en dient dus als aanvulling op bijvoorbeeld een inboedel- of zorgverzekering. Overigens is een reisverzekering ook in Nederland geldig, dus ook voor binnenlandse reizen kan de reisverzekering nuttig zijn.

Via uw WA-verzekering

Een WA-verzekering, ook wel bekend als de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering beschermt u tegen het risico dat aansprakelijkheid met zich meebrengt. Veroorzaakt u schade aan bijvoorbeeld de smartphone van uw buurvrouw, dan bent u aansprakelijk en wordt u geacht de reparatie te betalen.

Via uw smartphoneverzekering

Heeft u bij het aanschaffen van uw smartphone of tablet een aparte verzekering afgesloten, dan worden de kosten van de reparatie bij Repair A Phone altijd vergoed.

 
 
Aanmelden nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?


Copyright © 2024 Repair a Phone
Ontwikkeling door Aerts IT Group B.V.